De ‘menukaart’

voor de volgende weken

Woensdag 9 november:
Zalm met seranoham dugléré en krieltjes

Woensdag 16 november:
Witloof in de oven met puree

Woensdag 23 november:
Balletjes met pasta, fijne groenten en tomatensaus

Woensdag 30 november:
Gelakt buikspek met wortel en gebakken aardappelen

Woensdag 7 december:
Wildstoofpotje met duo van groentenpuree

ManusBis @ Home

MANUS bis staat vooral bekend om ons uitgebreid ontbijt. Maar onze twee chef-koks kunnen meer dan enkel eitjes klaarmaken, véél meer. Met een goed gevulde rugzak aan ervaring in toprestaurants voorzien ze een verfijnde menukaart in ManusBis.

Vanaf nu kan u ook thuis genieten van heerlijke gerechtjes die met liefde wordt bereidt door onze koks.

Iedere week verrassen ze met een nieuwe creatie zodat jij thuis in een mum van tijd een heerlijk vers bereidt gerecht op tafel kan toveren.