bakkerij-interieur

Bakker in Stabroek


Ontbijtlevering aan huis
Huwelijkstaartservice
Meer dan 20 taarten
Binnenkort vindt u van Manus ook een bakker in Stabroek. Wij zullen ons daar tegen het einde van 2023 vestigen in het oude gebouw van bakker Jef Janssens in de Dorpsstraat. Net zoals in Brasschaat en Kapellen wordt het weer een mooie en moderne winkel. Zo zult u ook daar elk moment van de dag kunnen genieten van verse pistolets, koffiekoeken en stokbroden.

Wat kunt u verkrijgen in onze bakker in Stabroek

Net zoals in onze andere bakkerijen in Antwerpen, zult u ook hier kunnen genieten van al onze verse producten. Wij zullen in onze bakker in Stabroek ook met liefde klaarstaan om u de gewenste broden, patisserie en chocolaterie te bereiden. Verder krijgt ook onze populaire ontbijtformule hier een plekje. Tijdens de middag kunt u komen genieten van een hartige lunch. En alle zoetekauwen zullen kunnen proeven van ons heerlijke gebak, taarten en versgebakken pannenkoeken of een wafel. Ook bij deze bakker in Stabroek, zult u online kunnen bestellen.

Kom langs in onze bakkerij

Bent u op zoek naar een bakker bij u in de buurt in Stabroek? Zoek niet verder en kom langs bij Manus. U kunt bij ons terecht tijdens elk moment van de dag. Ook via onze website vindt u veel ambachtelijke opties. Zo kunt u groot deel van ons assortiment online bestellen. Zit u nog met vragen rond onze bakker in Stabroek, of één van onze andere winkels? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wilt u online bestellen?

Bekijk ons assortiment
verjaardagstaart
huwelijkstaart

Verjaardagstaarten

Huwelijkstaarten

verjaardagstaart

Verjaardagstaarten

huwelijkstaart

Huwelijkstaarten