bakkerij-interieur

Chocolatier in Kapellen en omstreken


Ontbijtlevering aan huis
Huwelijkstaartservice
Meer dan 20 taarten
Ook voor chocolade, koekjes en ander lekkers kunt u terecht bij de chocolatier van Manus in Kapellen, Brasschaat of Stabroek. Onze producten worden in ons eigen atelier ambachtelijk verwerkt. Zo zorgen wij altijd voor de beste kwaliteit en de lekkerste zoetigheden. Of u nu op zoek bent naar iets met chocolade of toch meer iets wilt om te snoepen. Wij hebben het allemaal!

Wat heeft onze chocolatier in Kapellen en daaronder te bieden?

Onze bakkerij heeft een mooi aanbod aan verschillende koekjes, chocolade en andere zoetigheden. Zo vindt u in onze chocolatier te Kapellen onder andere deze producten:
  • Speculaas met chocolade
  • Nougat
  • Antwerpse handjes
  • Dessertkoekjes
  • Macarons
  • Chocoladecake
  • Truffels
Maar ook andere lekkernijen Verkrijgt u in onze patisseriezaak. Zo heeft onze zaak buiten een chocolatier ook een patissier in Kapellen, Brasschaat en Stabroek. Op onze locaties kiest u uit een breed gamma aan taarten en gebak. Maar ook de deegwaren voor uw dagelijkse ontbijtjes vindt u bij ons. Denk maar aan heerlijke koffiekoeken op een zondag.

Plaats een bestelling en geniet van onze chocolade

Wilt u graag het lekkerste van onze chocolatier te Kapellen en omstreken proeven? Wacht niet langer en plaats online uw bestelling. Als u uw bestelling voor 16.00u plaats, kunt u deze de dag erna al komen ophalen. U kunt ook altijd langskomen in onze winkel in Kapellen, Brasschaat of Stabroek en in onze toonbank kijken wat u het lekkerste lijkt. 

Wilt u online bestellen?

Bekijk ons assortiment
verjaardagstaart
huwelijkstaart

Verjaardagstaarten

Huwelijkstaarten

verjaardagstaart

Verjaardagstaarten

huwelijkstaart

Huwelijkstaarten