bakkerij-interieur

Bakkerij in Antwerpen


Ontbijtlevering aan huis
Huwelijkstaartservice
Meer dan 20 taarten

Bent u op zoek naar een bakkerij voor heerlijk brood en zalige patisserie in Antwerpen? Zoek niet verder want Manus heeft al een bakker in Kapellen en Brasschaat. Of u nu elke morgen uw vers brood wilt komen halen of op zoek bent naar een heerlijk stukje taart voor op zondag. Wij staan voor u klaar in onze bakkerij te Antwerpen.

Wilt u online bestellen?

Bekijk ons assortiment
verjaardagstaart
huwelijkstaart

Verjaardagstaarten

Huwelijkstaarten

verjaardagstaart

Verjaardagstaarten

huwelijkstaart

Huwelijkstaarten

Wat heeft onze bakkerij te Antwerpen te bieden

Manus staat vooral bekend om zijn overheerlijke patisserie. Onze bakker in Kapellen, maar ook in Brasschaat en binnenkort in Stabroek, zijn allemaal geweldig in het vak. Wij hebben heerlijke taarten met fruit, chocolade en meer. U vindt vast en zeker een taart waar u van zult smullen. Ook voor brood, confiserie en chocolaterie kunt u bij ons terecht. Onze bakker in Kapellen, Brasschaat en Stabroek hebben een mooi assortiment aan snoepjes, koekjes, kleurrijke macarons en chocolade die perfect zouden gaan bij een warme koffie. Onze bakkerij te Antwerpen biedt ook een luxueuze ontbijtmand, die u kunt bestellen en laten leveren bij u thuis. Zo kunt u iemand verrassen op zijn verjaardag of samen ontbijten tijdens de feestperiode.

Kom langs in onze bakkerij

Worden wij uw nieuwe vaste bakkerij te Antwerpen? Dat zou fijn zijn. U kunt kiezen tussen brood, koffiekoeken, gebakjes, taarten, of iets anders uit ons ruim assortiment. Heeft u gevonden wat u zoekt? Dan kunt u bij onze bakker in Kapellen en Brasschaat uw bestelling gewoon online plaatsen en komen afhalen in onze winkel. Wij zorgen ervoor dat alles klaarstaat en u kunt genieten van al het lekkers uit onze bakkerij te Antwerpen.