ManusBis

ManusBis is een feit. Sinds 1 oktober 2015 is onze nieuwe winkel in kapellen geopend, meteen met een verbruikerszaal op de eerste verdieping.
Stijlvol ingericht en met uitzicht op de terrastuin kan je hier een hapje komen eten.

’s Morgens vanaf half negen is er de mogelijkheid om uitgebreid te ontbijten. U kan genieten van een zeer ruim ontbijtbuffet en de dag goed in te zetten met een glaasje “Veuve Clicquot” champagne als je dat wenst.

Vanaf twaalf uur starten we met de lunch. Met een gevarieerde kaart waar voorstelletjes als spaghetti, salades en andere kleine hapjes in het oog springen. Naast deze klassiekers vindt u ook een volwaardig vlees- of visgerechten die bereidt worden door onze gerenommeerde chefkoks.

ManusBis zou niet compleet zijn zonder de ambachtelijke gebakjes die recht uit de winkel als een mooi dessertbord worden gepresenteerd. Voor de zoete zonden kan er uiteraard een pannenkoek of wafel genuttigd worden bij de koffie. Na een dag degustatieplezier sluiten wij de deuren samen met de winkel om zes uur.

In het weekend variëren de uren en hebben we een ontbijtbuffet om 8u30 tot 10u30 en starten we weer om 11u. De lunch zal in het weekend starten vanaf 13u.

Voor reservaties kan je een kijkje nemen om www.manusbis.be of bel gerust naar de winkel in Kapellen.

© 2023 Patisserie Manus | Website door Procor | GDPR