Herinnert u zich het kokosgebakje van Pippa nog? Of de citroen-frambooscake van Lars? Zij waren het die onze smaakpapillen tijdens de eerste en tweede editie van de kids bake-off wisten te veroveren. En dus hadden we zin in meer, véél meer.
Zo gezegd, zo gedaan. Met veel enthousiasme gingen we opnieuw op zoek naar een jong bakkerstalent. Wat blijkt? Dat Brasschaat, Kapellen en Stabroek nog heel wat bakkers in spe te bieden hebben. Op 21 maart kregen ze namelijk de kans om hun zelfgebakken koek, cake, taart of ander dessert binnen te brengen (met het recept) in een van onze winkels. Een weekend lang boog onze vakjury zich zorgvuldig over al dat lekkers en proefden ze naar hartenlust. Na uitgebreid beraad mocht de creatie van de 15-jarige Monne Gils met de hoofdprijs gaan lopen. Hij wist hen immers te bekoren met een taart op basis van passievrucht, mango en witte chocolade. Zijn zomerse en frisse creatie mocht ons assortiment enige tijd vervolledigen.
Proficiat Monne!
Een etagère boordevol huisgemaakte zoute & zoete versnaperingen, afgewerkt met enkele scones en een kopje dampende thee ernaast: dat is het klassieke voorbeeld van een High Tea. Een gezellige Engelse gewoonte die wij ook wel weten te smaken en daarom brengt ManusBisSta* ze graag tot bij u.
Wanneer? 14/12 – 2025
25/01, 08/02 en 08/03 – 2026.
Hoe laat? Tussen 14u en 16u.
Prijs? €37 p.p. – inclusief koffie & thee à volonté.