Ann Magnus uit Brasschaat wint juweel t.w.v. € 2 250

Wie afgelopen week een driekoningentaart kocht bij Patisserie Manus, maakte niet alleen kans op een porseleinen beeldje (en de kroon), maar ook op een juweel naar keuze t.w.v. maar liefst € 2 250. De uiteindelijke winnaar bleek Ann Magnus uit Brasschaat te zijn. Zij mag met het goudklompje rechtstreeks tot bij Mas Tu Vu jewels gaan om het te laten omvormen tot een uniek juweel.

“Het is ondertussen al de vierde keer dat we deze winactie op poten zetten. Met zo’n 1 300 taarten die over de toonbank gingen in onze beide vestigingen én alle verkooppunten, mogen we dit gerust nog steeds een laaiend succes noemen”, vertelt Max Janssens van Patisserie Manus. Een handvol gelukkigen die onder hun taart de boodschap “Proficiat, u heeft gewonnen!” vonden, verzamelden zich in ManusBis in Kapellen. Hieruit werd dan de uiteindelijke hoofdwinnaar geloot.

Complete verrassing
De winnende taart bleek gekocht in Brasschaat. “Wat een leuke verrassing! Dit had ik helemaal niet verwacht”, reageert Ann een beetje overdonderd. Samen met haar dochter kwam ze vandaag meedingen naar de hoofdprijs. Op de vraag of Ann al een bepaald juweeltje in het achterhoofd heeft, moet ze het antwoord schuldig blijven. “Ik heb er eerlijk gezegd nog niet over nagedacht, misschien laat ik wel iets maken voor mijn dochter”, voegt Ann eraan toe.