Spring naar de inhoud
Facebook-f
Instagram
Home
Online bestellen
Assortiment
Tafelen
Winkels
Nieuws
Contact
30 Jaar Manus
X
Home
Online bestellen
Assortiment
Tafelen
Winkels
Nieuws
Contact
30 Jaar Manus
X
Patisserie
Magazine
Ontdek hier het Manus-magazine met al onze patisserie.
Pacino
Chocoladebiscuit | gianduja | zonnebloempitten praliné | caramel
1 / 4 pers.
Elstar
Appel | pecan
1 / 4 pers.
Rosewood
Bretoense zanddeeg | roos | framboos | lychee | vanille
4 pers.
Sesame
Biscuit | yuzu | sesampraliné
1 / 4 pers.
Forêt noire
Pure chocolade 61% | vanille
1 / 4 pers.
Passie framboos
Passievrucht | framboos
1 / 4 / 6 / 8 pers.
Martinique
Pure chocolade 61% | melkchocolade 39%
1 / 4 / 6 pers.
Vanaf 8 pers. in een vierhoek.
Mont blanc
Platte kaas | rode vruchten
4 / 6 / 8 pers.
Javanais
Mokka
1 / 4 / 6 pers.
Vanaf 8 pers in een vierhoek.
Citron
1 / 4 pers.
Zanddeeg aardbei
1 / 4 / 6 / 8 pers.
Bladerdeeg aardbei
4 / 6 / 8 pers.
Manus_Klassiekers_Fruit-zanddeeg_2023 3
Bladerdeeg fruit
4 / 6 / 8 pers.
Zanddeeg framboos
1 / 4 / 6 / 8 pers.
Bladerdeeg framboos
4 / 6 / 8 pers.
Flan brésilienne
4 / 6 pers.
Flan banane
4 / 6 pers.
Rijsttaart
1 / 4 pers.
Peer frangipane
4 / 6 / 8 pers.
Gâteau fromage
1 / 4 pers.
Biscuit
4 / 6 / 8 / 10 / 12 pers.
Vanaf 14 pers. in een vierhoek.
Biscuit
4 / 6 / 8 / 10 / 12 pers.
Vanaf 14 pers. in een vierhoek.
Terug naar het assortiment