Feest! Patisserie Manus opent gloednieuwe winkel in Stabroek

Al het goede komt in drievoud, zo ook bij Patisserie Manus. Na succesvolle zaken in Brasschaat en Kapellen, opent de bekende bakkersfamilie op 23 april een gloednieuwe winkel in hartje Stabroek. “Modern, warm en net dat tikkeltje meer: onze winkel in Stabroek combineert alles waarvoor Manus bekend staat.”

Een vijftal jaar geleden vervoegden dochter Emelie (30) en zoon Max (29) hun papa Herman (56) in de zaak. Met z’n drie werd de ondernemershonger alleen maar groter. Een derde zaak was dus eigenlijk slechts een kwestie van tijd. Toen de gelegenheid zich voordeed, werd er dan ook niet lang getwijfeld.

Er werd een totaalconcept beloofd en dat is het ook geworden. Modern, warm en net dat tikkeltje meer: de winkel bevat alle elementen waarvoor Manus gekend is. “We zijn resoluut gegaan voor een unieke winkelervaring. Op het gelijkvloers zullen klanten kunnen kiezen uit ons ruim assortiment van brood, pistolets en patisserie mét zicht op het atelier. Zo kunnen ze met hun eigen ogen zien hoe een verse lading pistolets de oven komt uitrollen en rechtstreeks in de winkel wordt gepresenteerd. Achteraan werd er plaatsgemaakt voor een degustatieruimte die de toepasselijke naam ManusBisSta kreeg. Hier kan er aangeschoven worden aan ons ondertussen reeds befaamde ontbijtbuffet, maar zijn klanten eveneens van harte welkom voor een hartige lunch, zoete zonde of warm kopje koffie’, vertelt Emelie Janssens. De bekende Manus-formule is dus ook in Stabroek niet ver te zoeken. Toch onderscheidt deze vestiging zich op zijn geheel eigen manier van de andere. Niet alleen door zijn eigentijdse look & feel, maar zo zal je hier eveneens terechtkunnen voor belegde broodjes. Het broodje zelf? Dat komt natuurlijk rechtstreeks uit Manus’ eigenste ovens.