Patisserie Manus voorziet Nightrun-deelnemers van fluo

Op zaterdag 7 oktober stonden opnieuw duizend deelnemers aan de start van de Nightrun. De populaire loop- en wandeltocht kreeg dit jaar een fluorescerend tintje, mede dankzij Patisserie Manus. “Het belang van zien en gezien worden, onderstrepen wij maar al te graag. En omdat we nog altijd in feeststemming zijn door onze 30ste verjaardag, kwamen we op het idee om elke deelnemer te trakteren op een Manus-fluohesje”, aldus Emelie Janssens van Patisserie Manus.

Het is alweer de derde keer dat de loop- en wandeltocht wordt georganiseerd in Brasschaat. Na een halloween- en kersteditie koos de gemeente dit jaar voor een nog opvallender thema, fluo. Begeleid door fluogetinte animaties, lichteffecten en muziek lopen (of wandelen) de deelnemers 7 km langs unieke locaties en zelfs door enkele gebouwen. Eentje daarvan is Patisserie Manus.

Primeur
“Recent heeft ons atelier in Brasschaat een serieuze make-over gekregen. De aanpalende winkelruimte toverden we om tot een ijssalon en gloednieuwe chocolaterie. Achteraan voorzien we een paradijs aan koelingen en diepvriezers, én extra werkruimte voor onze patissiers. We zitten nog volop in de afwerkingsfase dus de Nightrun-deelnemers krijgen als het ware in primeur het nieuwe atelier te zien”, vertelt Emelie.