ManusBis Kapellen

Ontdek ManusBis

Sinds 2015 kan u bij ManusBis op de eerste verdieping boven onze winkel te Kapellen terecht voor een uitgebreid ontbijt, een lekkere lunch of een zoete zonde. Tevens beschikken wij over een geweldig terras.

Tijdens de week kan u uitgebreid komen ontbijten tussen 8u30 tot 12u00. Lunchen kan dan aansluitend. In het weekend variëren de uren en serveren we ons ontbijtbuffet om 8u30 tot 10u30 en gaan we weer van start om 11u00 tot 13u00. De lunch start dan om 13u30. Na een dag degustatieplezier sluiten wij de deuren samen met de winkel om 18u00.

"Top zaak! Ontbijt boven de zaak echt een aanrader! Verse producten en ruime keuze aan beleg. Zeker een aanrader!"

Ontbijten als een keizer

De dag op gepaste wijze inzetten? Dat doet u het best met een ontbijt bij ManusBis.

In een luxueuze setting kan u genieten van al het lekkers dat onze bakkers, patissiers en chocolatiers voor u hebben bereid. Mini-pistolets, mini-koffiekoekjes, ovenvers brood, seizoensfruit, huisbereide charcuterie, een gezond yoghurtje, uw favoriet eitje, …

U kan naar hartenlust kiezen uit al onze artisanaal bereide producten en ervan genieten met een glaasje versgeperst fruitsap en/of kopje koffie in de hand. Mag het voor u iets meer zijn? Dan schenken wij graag een glaasje “Veuve Clicquot” champagne voor u in.

Lunchen als een koning

Wist u ook dat u terechtkan voor een lekkere lunch bij ManusBis?

De chefs van ManusBis leggen u ook graag ’s middags in de watten. Onze gevarieerde lunchkaart bestaat uit enkele klassiekers zoals een huisgemaakte pasta of gezonde salade. Daarnaast laten ze zich graag inspireren door seizoensgebonden producten en voorzien ze tevens volwaardige vis- en vleesgerechten. Steeds een streling voor de tong én het oog.

Snoepen als een prins

ManusBis zou ManusBis niet zijn zonder een zoete zonde.

Zo kan u kiezen uit een gebakje dat mooi gepresenteerd wordt op een dessertbord, een huisbereide pannenkoek of warme wafel. Dé perfecte ingrediënten om een gezellige middag af te sluiten met een warm kopje koffie of thee in de hand.