ManusBisSta Stabroek

Ontdek ManusBisSta

Warm, modern en net dat tikkeltje meer: ManusBisSta bevat alle elementen waarvoor Patisserie Manus bekend staat.

Tijdens de week kan u hier uitgebreid komen ontbijten tussen 8u30 tot 12u00. Lunchen kan dan aansluitend. In het weekend variëren de uren en serveren we ons ontbijtbuffet om 8u30 tot 10u30 en gaan we weer van start om 11u00 tot 13u00. De lunch start dan om 13u30. Na een dag degustatieplezier sluiten wij de deuren samen met de winkel om 18u00.

Ontbijten als een keizer

De dag op gepaste wijze inzetten? Dat doet u het best met een ontbijt bij ManusBisSta.

In een luxueuze setting kan u genieten van al het lekkers dat onze bakkers, patissiers en chocolatiers voor u hebben bereid. Mini-pistolets, mini-koffiekoekjes, ovenvers brood, seizoensfruit, huisbereide charcuterie, een gezond yoghurtje, uw favoriet eitje, …

U kan naar hartenlust kiezen uit al onze artisanaal bereide producten en ervan genieten met een glaasje versgeperst fruitsap en/of kopje koffie in de hand. Mag het voor u iets meer zijn? Dan schenken wij graag een glaasje “Veuve Clicquot” champagne voor u in.

Lunchen als een koning

Wist u ook dat u terechtkan voor een lekkere lunch bij ManusBisSta?

Onze chefs leggen u ook graag ’s middags in de watten. Onze gevarieerde lunchkaart bevat alle ingrediënten voor een snelle, maar lekkere lunch. Gaat u voor een vers belegd broodje of eerder een gezonde salade?

Snoepen als een prins

ManusBisSta zou ManusBisSta niet zijn zonder een zoete zonde.

Zo kan u kiezen uit een gebakje dat mooi gepresenteerd wordt op een dessertbord, een huisbereide pannenkoek of warme wafel. Dé perfecte ingrediënten om een gezellige middag af te sluiten met een warm kopje koffie of thee in de hand.