Dertig jaar geleden begon het Manus-verhaal op deze locatie in Brasschaat. Naast een moderne winkel, is dit voornamelijk het kloppend hart van Manus. Dagelijks wordt er hier door onze bakkers, patissiers en chocolatiers met veel precisie én liefde voor het vak gewerkt.
Het assortiment brood, patisserie, chocolade, ijs en andere lekkernijen wordt volledig in eigen huis bereid met louter kwaliteitsvolle ingrediënten. Daar we innovatie hoog in het vaandel dragen, wordt er ook elke dag met een frisse en vernieuwende blik naar onze producten gekeken om zo aan ieders wens tegemoet te kunnen komen. U stelt ons de vraag en wij proberen het uit te werken. Zoals u het al ergens anders kon lezen: in onze verschillende afdelingen worden op bestelling wonderen verricht en kan een mirakel ook, al zal dit een beetje meer tijd in beslag nemen.
Om de feestdagen om te toveren tot een onvergetelijke periode, is Patisserie Manus van 17/12 t.e.m. 05/01 doorlopend open.