Winkel Brasschaat

De bakkerij in Brasschaat is het hart van Manus. Hier wordt elke dag 24u gewerkt om alle broden, chocolade en patisserie in onze ateliers te verwerken.

Bij patisserie Manus te Brasschaat proberen we steeds vernieuwend, met eerste keuze dagverse producten en met veel precisie onze artikelen. Dagelijks komt alles ’s morgen vers in de bakkerij te Brasschaat.

Het assortiment brood, patisserie, chocolade, ijs en nog vele andere lekkernijen worden allemaal in eigen huis bereid met de meest hoogstaande grondstoffen en verse ingrediënten. Dit blijft vooral nodig om de door het harde werken verdiende naam te blijven behouden.

Zo wordt er dan ook elke dag vernieuwend gedacht aan producten die nodig zijn om de vraag van de meest kritische en veeleisende klant op zijn wenken te kunnen bedienen. U stelt ons de vraag en wij proberen het uit te werken. Zoals u het al ergens anders kon lezen: in onze verschillende afdelingen worden op bestelling wonderen verricht en kan een mirakel ook, al zal dit een beetje meer tijd in beslag nemen.