Winkel Kapellen

ManusBis is een feit. Sinds 1 oktober 2015 is onze nieuwe winkel in Kapellen geopend, inclusief verbruikerszaal op de eerste verdieping. In een stijlvol kader met prachtig uitzicht op het door groen omgeven terras, kan u hier genieten van al het lekkers dat Patisserie Manus te bieden heeft.

ManusBis voorziet alle ingrediënten om uzelf culinair te verwennen. Elke ochtend kan u hier namelijk genieten van een zeer ruim ontbijtbuffet en de dag op gepaste wijze inzetten met een glaasje “Veuve Clicquot” champagne, indien gewenst.

Aansluitend bieden we ’s middags ook heel wat lekkers. Onze gevarieerde lunchkaart bestaat uit enkele klassiekers zoals een huisgemaakte pasta of gezonde salade. Daarnaast laten onze chefs zich graag inspireren door seizoensgebonden producten en voorzien ze wekelijks een volwaardig vlees- en visgerecht. Steeds een streling voor de tong én het oog.

ManusBis zou niet compleet zijn zonder enkele heerlijke zoetigheden. Zo kan u kiezen uit een gebakje dat mooi gepresenteerd wordt op een dessertbord, een huisbereide pannenkoek of warme wafel. Ideaal om een gezellige middag af te sluiten met een warm kopje koffie in de hand.