Winkel Stabroek

Manus Stabroek

Al het goede komt in drievoud, zo ook bij Patisserie Manus. In het oude gebouw van bakker Jef Janssens in de Stabroekse Dorpsstraat draaien sinds 2024 de ovens weer op volle toeren. Als geboren en getogen Stabroekenaar voelt het hier voor Herman Janssens een beetje als thuiskomen. Nu dochterlief Emelie en zoon Max definitief de overstap naar Manus hebben gemaakt, is het team eens zo sterk. En dat resulteert in drie keer zoveel energie, passie en liefde voor het vak.

Het hele terrein en het aangrenzende huisje gingen tegen de vlakte. Op die plek werd een volledig nieuw gebouw opgetrokken. Net zoals in Brasschaat en Kapellen viel de keuze op een moderne winkel, eentje die opnieuw heel uitnodigend en warm aanvoelt. Met zicht op het bakkersatelier waar elk moment van de dag verse pistolets, koffiekoeken en stokbroden de oven uitrollen, staat de beleving centraal.

De populaire ontbijtformule krijgt ook hier een plekje. Tijdens de middag kan u genieten van een hartige lunch met een belegd broodje of frisse salade. En voor alle zoetekauwen is er ook goed nieuws: ManusBisSta is dé plek om te smullen van een heerlijk gebakje, versgebakken pannenkoek of warme wafel.