Patisserie Manus maakt MEGA melocake voor Expo

Antwerpen Koekenstad dompelt u jaarlijks onder in een wereld vol koekjes en chocolade. De Pateekes en Chocolate Week zijn intussen een populaire traditie geworden. Beide proeverroutes gidsen u langs enkele gerenommeerde patissiers, koffiehuizen en tearooms in het Antwerpse. Met de Chocolate en Pateekes Pass kan u van 5 maart t.e.m. 14 maart 2021 in de deelnemende zaken smullen van het beste wat Antwerpen te bieden heeft.

Maar er is meer! Tijdens de Pateekes en Chocolate Week kan u namelijk niet alleen snoepen bij verschillende patissiers en chocolatiers, maar eveneens een stukje Antwerpse geschiedenis ontdekken. Met de Pass krijgt u namelijk ook toegang tot de Expo die Antwerpen Koekenstad naar goede gewoonte organiseert. Het thema van dit jaar? De verschillende koekjes die van Antwerpen dé Koekenstad van ons land maken.

Hoe komt het eigenlijk dat het Handje met de stad Antwerpen wordt verbonden? En werd de melocake echt voor het eerst in Montréal gemaakt? De Expo neemt je niet alleen mee langs de geschiedenis van de verschillende koekjes die onze stad typeren, maar u kan er ook deelnemen aan allerlei wedstrijden én natuurlijk proeven van al het lekkers dat Antwerpen te bieden heeft. Kortom, zéker een bezoekje waard! De Expo loopt van 5 maart t.e.m. 27 maart en staat te pronken in de stadsfeestzaal in – waar kan het ook anders – hartje Antwerpen.

En wij van Patisserie Manus creëerden een MEGA melocake die u niet alleen kan bewonderen tijdens de Expo, maar ook kan winnen!

Benieuwd naar meer? Surf dan snel naar www.antwerpenkoekenstad.be voor meer lekker nieuws.

Bron: ATV en Antwerpen Koekenstad

Mega Melocake