Patisserie Manus verloot Fiat 500

Win eens een Fiat 500

Sven Van den Brande uit Kapellen, zo heet de gelukkige die rondrijdt in onze Fiat 500. De onschuldige hand van Vlaams minister-president Jan Jambon trok uiteindelijk zijn naam uit de bokaal met de twaalf winnaars. “Met deze actie zetten we graag onze 30ste verjaardag nog eens extra in de verf”, aldus Max Janssens.

Wie jarig is, trakteert. En een speciale verjaardag vraagt om een speciale traktatie. Zodus beslisten wij om te trakteren met een gloednieuwe Fiat 500, omhuld in een op en top Manus-jasje. Werkelijk iedereen kon kans maken door zowel online via Instagram of via de website www.30jaarmanus.be als offline deel te nemen.

Op zondag 12 maart 2023 was het dan zover. Met een hapje en een drankje in de hand, en onder het toeziend oog van heel was nieuwsgierigen, werd Sven Van den Brande tot winnaar gekroond. “Toen ik hoorde over deze mega giveaway, heb ik geen seconde getwijfeld om deel te nemen. Op dat moment geloofde ik helemaal niet in mijn kansen, maar zie me hier nu staan met de autosleutels in mijn handen”, glundert Sven.